LEVERING & GARANTIE

VERZENDKOSTEN & LEVERTIJD PER LAND

NEDERLAND

1. Bestellingen onder de € 75,- bedragen de verzendkosten € 6,95 - levertijd 1-3 werkdagen

2. Bij bestelling boven de € 75,- zijn de verzendkosten GRATIS - levertijd 1-3 werkdagen

 

BELGIË

1. Bestellingen onder de € 75,- bedragen de verzendkosten € 6,95 - levertijd 1-5 werkdagen

2. Bij bestelling boven de € 75,- zijn de verzendkosten GRATIS - levertijd 1-5 werkdagen

 

NIET THUIS
Ben je niet thuis als je bestelling wordt bezorgd? Dan laat de pakketdienst een briefje achter waar het pakketje ligt. Bewaar dit afhaalbericht. Geen briefje in de brievenbus? De locatie kan achterhaald worden aan de hand van je track & trace code die u per mail heeft gekregen.

BEZORGADRES
Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen, of bij een ophaalpunt, of in onze fysieke winkel. Je kunt het bezorgadres helaas niet wijzigen als de bestelling al gedaan is.

BESTELLING NIET/FOUTIEF/ONVOLLEDIG GELEVERD
Het kan voorkomen dat verschillende producten los van elkaar bezorgd worden. Hier zullen we u duidelijk over informeren, en het na te leveren pakket en de leverstatus hiervan kun je volgen via de nieuwe track & trace code die je per mail krijgt. Wanneer je geleverde bestelling niet overeenkomt met de geplaatste bestelling, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

BESTELLING TOCH NIET LEVERBAAR
Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is, dan berichten wij je hier binnen 3 werkdagen over, en zullen we het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen terugstorten.

 

GARANTIE

Wij geven om onze producten en doen ons uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er fabrieksfouten in het product zitten. Meld dit binnen 14 dagen na ontvangt van het product aan onze klantenservice.  Verder zit er geen standaard garantietermijn op onze producten.